Dan före dopparedan!

För oss i utställningsbygget är det i alla fall det. Imorgon är det vernissage och invigning för Makten och ärligheten. Vi jobbar på in i det sista ikväll – det är väl mysigt att spendera sin fredagkväll på museum? Nu är det lite småfix kvar, sen är vi redo att låta dig och alla som besöker Armémuseum att ta del av vår nya utställning. Vi hoppas att Makten och ärligheten kommer väcka en del tankar och funderingar kring vem som väljer vår historia och vilka som har makten att berätta och nå ut med sin egen. Varmt välkomna att besöka utställningen från och med söndag 25/10!

En liten del av historieväggen och introduktionsskylten till utställningen sett från entrén.

En liten del av historieväggen och introduktionsskylten till utställningen sett från entrén.

En smygtitt på den färdiga utställningen.

En smygtitt på den färdiga utställningen.

/Elin Fältskog, ansvarig för text och innehåll i utställningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *