Smakprover!

Med bara fyra veckor kvar till öppning av Makten och ärligheten händer det mycket bakom kulisserna. Armémuseums grafiska formgivare Olle jobbar på för fullt med att testprinta texter och rubriker i olika storlekar för att se vad som fungerar bäst. Här är ett smakprov på hur några av textskyltarna kommer att se ut. När allt är klart kommer några av dem vara i färger som även kommer återfinnas i utställningens mattor! Här kommer lite bilder från testprint av text och mattprover, vi tror att det kommer bli jättesnyggt när utställningen står färdig. (Självklart kommer inte montern som texterna sitter på vara tom när utställningen öppnar…)

Foto 2015-09-24 14 57 43 Foto 2015-09-24 14 58 26 Foto 2015-09-24 15 36 03

/Elin Fältskog, ansvarig för text och innehåll i utställningen

En reaktion på “Smakprover!

  1. Pingback: Grönt är skönt | Blod, svett och montrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *