Modellen har flyttat!

Nu är vi alla tillbaka från sommarsemestrarna och det börjar hetta till i utställningsbygget. Igår  hämtade projektmedarbetarna Olle och Björn modellen av utställningen som byggts hos Expology. I strålande solsken flyttade den in i projektrummet på Armémuseum!

Att ha en modell av utställningen är bra när man oftast inte direkt befinner sig i utställningen fysiskt när man pratar och diskuterar den. Då är det bra att kunna visa var i utställningen man menar, och även få ett hum om hur det ser ut runtomkring i angränsande delar när man diskuterar en viss del av rummet. Tack Margot, som var praktikant på Expology, för den fina modellen av Makten och ärligheten!

IMG_1460

/Elin Fältskog, ansvarig för text och innehåll i utställningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *