Det här med utställningsnamn

Just nu går utställningen under arbetsnamnet ”Plan 1” – i brist på fantasi samt för att utställningen befinner sig fysiskt på entréplan i museet. Men inte länge till. I förra veckan hade vi ett första möte om vad utställningen ska heta. Det är en riktig utmaning att komma fram till ett klurigt och spännande namn på bara några få ord som ska representera vad utställningen handlar om. Och som dessutom ska locka dig som är potentiell besökare att komma hit och uppleva den. Det blev en hel del mind-mappande kan man säga… Du som läser bloggen kanske har ett förslag? Klicka på ”Lämna ett svar” här ovan i så fall!

Olle, Maja, Liza, Peter och jag (Elin) spånar och skriver ner alla möjliga tänkbara utställningsnamn.

Olle, Maja, Liza, Peter och jag (Elin) spånar och skriver ner alla möjliga tänkbara utställningsnamn.

/Elin Fältskog, ansvarig för text och innehåll i utställningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *