Under Construction!

Nu är ”Under Construction” up n running! Man kan säga att det är en installation i form av en vägg som ska skärma av bygget av utställningen under ett halvår framöver. Samtidigt som den ska avskärma så ska du som besökare kunna få insyn genom att kika på bloggen i det brandgula skrivbordet. Symbolerna på väggen ska ge en hint om vad utställningen kommer att handla om. Dessutom kommer du kunna ana vad som pågår där bakom genom den transparenta plasten… Välkommen in och kika på vår snygga vägg!

Tadaaa!

Tadaaa!

Symbolerna är klistrade på väggens baksida och lyses upp därifrån också.

Symbolerna är klistrade på väggens baksida och lyses upp därifrån också.

 

/Elin Fältskog, ansvarig för text och innehåll i utställningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *